Adıyaman’da 22 ilden 54 kulüpten 120 bayan olmak üzere toplam 543 sporcu antrenör ve idarecinin katılımıyla, 26 – 27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Yıldızlar Epe & Flöre & Kılıç Göbeklitepe Eskrim Türkiye Şampiyonasında Kılıç Ustaları hünerlerini sergileyecek.

Türkiye'nin en iyi kılıç ustalarının Adıyaman’da düzenlenecek olan şampiyonada bir araya geleceklerini belirten Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, her yıl olduğu gibi bu yıl yeniden Eskrim branşsında büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Adıyaman’da gerçekleştirilen her büyük organizasyonda yüzlerce sporcunun Türkiye'nin farklı illerinden Adıyaman geldiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş:”Spor anlamında Adıyaman gerçekten Bölge illeri arasında en üst seviyede başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu başarıda emeği geçen başta antrenörlerimizi ve sporcularımızı gönülden kutluyorum. Çünkü onların elde ettikleri başarılar ilimizde büyük organizasyonların ve şampiyonlukların gerçekleşmesine de vesile oluyor. Bu bağlamda ilimizde 26 – 27 Ekim tarihleri arasında Yeni Mahalle Spor Salonunda yapılacak olan 2019 yılı Yıldızlar Epe & Flöre & Kılıç Göbeklitepe Eskrim Türkiye Şampiyonasına tüm eskrim meraklısı sporseverleri ve basın mensubu arkadaşlarımızı müsabakaları izlemeye davet ediyorum” dedi.