Adıyaman’da 1. Amatör kümede mücadele eden 20 takım ve 2. Amatör kümede mücadele eden 30 Amatör Spor Kulübün Başkanları Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Sporda birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu: “İl Müdürlüğü olarak Adıyaman’da bulunan tüm tesislerimizi 7/24 tüm sporculara ve vatandaşlarımıza açmış durumdayız. Bugün Adıyaman’da on binlerce sporcunun lisanslı bir şekilde spor yapması şüphesiz Amatör Spor Kulüplerimizin gençleri spora teşvik etmek anlamında katkısını göstermektedir. Gelecekte bu kenti spor adına çok daha iyi yerlere getirmek için tüm spor kulüplerimiz ve spor camiasıyla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bizler ilimizde spora ve sporculara her zaman destek olabilmek ve onlara en modern tesislerde ve ücretsiz olarak hizmet verebilmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. İlimizde futbolun ve diğer spor branşlarının marka değerini yükseltme adına her turlu katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Spor yatırımları konusunda Adıyaman’da birçok spor tesisin kazandırıldığına dikkat çeken İl Müdürü Keleş, Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu ( Sporcu Fabrikası ) Kâhta Spor Kompleksi ( 2.500 Seyircili Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ) Besni Gençlik Merkezi,  projelerinin devam ettiğini söyledi.

Ayrıca Merkeze 2’inci Gençlik Merkezi için tahsis çalışmaları devam ettiğini Gölbaşı Gençlik Merkezinin arazi çalışmaları ve ihaleye esas tüm iş ve işlemleri bitirilmiş olup Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığınca ihalesinin yapılması beklendiğine dikkat çekerek, Merkez Altınşehir Futbol Sahası Sentetik Çiminin değişimi, Kâhta Stadının Çim değişimi, Besni Stadyumu Onarım İşi, Gölbaşı İlçe Spor Salonunun Çatı Değişimi, Samsat ilçe Stadı İhate Duvarı işi ve Merkez 100. Yıl Yüzme Havuzu Nem Alıcıları Alımı ihale işlemlerinin devam ettiğini en kısa zamanda tamamlanacağını belirti.

Amaçlarının Adıyaman'ı her konuda olduğu gibi spor alanında da çok daha ileriye taşımak olduğunu belirten İl Müdürü Fikret Keleş, “Bu kentin insanına, gencine ve çocuklarına modern tesisler kazandırarak Adıyaman’da 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkân sağlamak için çalışıyoruz. İl Müdürlüğü olarak Amatör Spor Kulüplerinin her zaman yanındayız. Sizlerle bir arada olacağımız bu toplantılara yıl içerisinde farklı zamanlarda devam edeceğiz” dedi.

İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor Şube Müdürleri, ASKF Başkanı, Futbol İl Temsilcisi, Amatör Kulüp Başkanları, TFFHGD Derneği İl Hakem Kurulu Üyeleri, Saha Komiserleri Derneği Başkanı, Amatör Futbol Spor Kulüplerinin Başkanları ve temsilcileri katıldı.