Osmaniye’de 11-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen U14 Türkiye Hokey Şampiyonası turnuvasında başarılı bir performans sergileyen Çelikhan Bal Spor Kulübü sporcusu 8. Sınıf öğrencisi Yakup atmaca U14 milli takim kampına davet edildi.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da birçok farklı branşta sporcularımız Milli Takımlarda yer almayı başarmaya devam ediyor. Bu anlamda mutluluklarımıza bir yenisini daha eklemeyi başardık. Hokey Milli Takim Kampına Adıyaman’dan Süleyman Dağ ve Cebrail Avcı’da davet edilmişti. Çelikhan’dan Yakup Atmaca ile birlikte böylece toplamda 3 sporcunun katıldığını ve onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Hokey’in Adıyaman’da yeni bir spor dalı olmasına rağmen Milli Takım Kampına davet edilen sporcuların yetiştiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş kendisini ziyaret eden sporcularla sohbet ederek elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti. Çelikhan ilçesinden başarılı sporcuların yetişmesinde büyük emekler veren Hokey Antrenörü Hakan Akay’a da teşekkür ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.