Adıyaman Hokey takımından Süleyman Dağ ve Cebrail Avcı Polonya’da yapılacak olan U16 Hokey 5S Avrupa Şampiyonası öncesi Milli Takım kampına katılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Osmaniye ilinde yapılacak olan Hokey Milli Takım Hazırlık kampına Adıyaman’dan 2 sporcunun katılacağını söyledi.

Sporcularımızın Milli Takım kampına davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdürü Fikret Keleş:”Adıyaman’da birçok farklı branşta sporcularımız Milli Takımlarda yer almayı başarmaya devam ediyor. Bu anlamda mutluluklarımıza bir yenisini daha eklemeyi başardık. Hokey sporcularımız U16 Birinci liginde gösterdikleri üstün performansları ile göz doldurmuş ve Milli Takım kampına çağırılarak Milli takımda yer almaya en büyük aday olmuşlardır. Tüm Hokey sporcularımızı ve Milli Takım Kampına davet edilen sporcularımızı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum. Sporcularımızın bu kadar iyi yetişmesi için çaba harcayan antrenörlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Milli Takım Kampına çağrılan sporcularımız Süleyman Dağ ve Cebrail Avcı Hokey İl Temsilcisi Zehra Özekşi ve antrenör Hasan Özekşi ile birlikte İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaretleri sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.