Mersin ilinde yapılan Okullararası Bocce Türkiye Şampiyonasına katılan Kâhta Esendere Orta Okulu Bocce Sporcuları ve Okul Müdür Yardımcısı Ziya Duran Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Mersin’de düzenlenen Bocce Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.lüğünü elde eden sporcu ve okul idarecilerine teşekkür etti.

İl Müdürü Fikret Keleş kendisini ziyaret gelen sporcuları makamında kabul ederek şöyle konuştu:

“Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı 2019 faaliyet programında yer alan ve 25-28 Nisan tarihleri arasında Türkiye geneli 585 sporcunun katılımıyla Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Okul Sporları Bocce Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonasına katılan Kâhta Esendere Orta Okulu sporcularımız Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye 3. lüğü elde etti. Ben şampiyon olmayı başaran ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Şampiyon sporcular tebrik eden İl Müdürü Fikret Keleş, sporculara spor malzemesi hediye ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.