19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İl Müdürlüğümüz Adıyaman Gençlik Merkezi Müzik Topluluğu Ramazan Etkinliklerinde sahne aldı.

Anadolu’dan ezgilerin seslendirdiği konserde Adıyaman Gençlik Merkezi Müzik Eğitmeni Mahmut YILDIRIM ile Gençlik Merkezleri Arası Ses Yarışmasında Türkiye Finallerine katılan üyelerimiz Seyhan Bayat, Mehmet Mecit Bozkurt, Abdulcelil Kuş sahne aldı.

Bir birinden güzel türküler Gençlik Haftası kapsamında Adıyaman Belediyesi Ramazan Etkinlikleri alanında Adıyaman halkı ile buluşturuldu.

Program sonunda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında dolu dolu bir haftayı geride bıraktık. Sadece İl merkezinde değil tüm ilçelerimizde gerçekleştirilen aktiviteler ile bu haftayı bir festival edasında bu haftanın önemini aktaracak şekilde geçirdik. Haftanın son gününde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın şanına yakışır bir kutlama programı gerçekleştirdik. Bu akşam gerçekleştirilen bu konserde bütün bu güzelliklerin perçinlendiği bir etkinliğe sahne oldu. Buram buram Anadolu kokan türküleri seslendiren, bizlerin ve tüm vatandaşlarımızın bam teline dokunan Gençlik Merkezi Müzik Topluluğumuza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu imkanların halkımızla buluşmasına vesile olan Ramazan Etkinliklerinde bizlere yer veren Adıyaman Belediyesine ve şahsında Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür ederim. Bir kez daha tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. "dedi