YENİ ATANAN PERSONELLERLE TOPLANTI YAPILDI

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen Değerlendirme ve Planlama toplantısı İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında yapıldı.

KYK Konferans Salonunda ataması yeni yapılan 15 antrenör, Spor Eğitim Uzmanı, Spor Psikologu, Spor Diyetisyeni, Spor Fizyoterapisti ve personel ile tanışma istişare toplantısında görev yapacakları servisler hakkında bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş kurumda çalışma prensipleri, verimlilik, kurumsal iletişim ve performansın en iyi şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekerek, bundan sonra hep birlikte hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Adıyaman’da bütün spor tesislerinin 7’den 70’e tüm halkın hizmetinde olduğunu dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş:”Yeni atanan bütün antrenörlerimiz halkımızın daha fazla spor yapıp gençlerimizle birlikte spora özendirilmesi konusunda çaba sarf etmesi bizleri mutlu edecektir. Sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bir gelecek için spor yapmanın önemini her fırsatta anlatarak daha geniş kitleleri sporla buluşturmalıyız. Ülkemiz genelinde kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında hafta boyunca yapılacak olan Sportif ve Kültürel faaliyet programının halka açık yerlerde ve halkla iç içe kutlanmasını önemsiyoruz. Özellikle tüm aktivitelere halkımızın ve gençlerimizin katılımını sağlayarak, onların aktiviteleri görüp yaşamaları çok önemli. Bu nedenle organizasyonlarımızı açık alan, saha ve parklarda yapılmasını tercih etmeliyiz. Ben şimdiden çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.