Kütahya’da 5 - 7 Nisan tarihleri arasında yapılan Okullararası Muaythai Türkiye Şampiyonasında 34 kg da Besni AC Yamazaki Ortaokulu öğrencisi İrem Dutlu Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanırken Tut Atatürk Ortaokulu öğrencisi +65 kg da Sıla Ergen ise Türkiye 3. olarak bronz madalya aldı.

Şampiyon Muaythai sporcuları İrem Dutlu ve Sıla Ergen, Besni İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Antrenörlerden Serdar Meşen ve Adil Seçmen ile birlikte İl Müdürü Fikret Keleşi ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı paylaştılar. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, elde ettikleri başarılardan dolayı kendisini ziyaret eden sporcu ve antrenörlere teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İl Müdürü Fikret Keleş:”Adıyaman’ı başarı ile temsil ederek bir Altın, bir de Bronz madalya kazanmanız sadece beni değil bütün ilimizi mutlu etti. Özellikle zor bir düğüş sporu olan Muaythai  de kızlarımızın erkekler kadar başarılı olması ve madalyaları alması gurur verici. Sizleri en ve sporcularımızı kısa zamanda ziyaret edeceğim, tebrikler” dedi.
Şampiyon sporcular İl Müdürü Fikret Keleş’e Muaythai eldiveni hediye ederek, Besni ve Tut ilçelerine davet ederek antrenmanlarını izlemelerini istediler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş şampiyon sporcularla birlikte sohbet ederek onlara çanta ve forma hediye ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.