Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve Adıyaman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen 16 Yaş 2X4 Hafta Sonu tenis turnuvası sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da ilk defa Yeni Mahalle Kort Tenisinde düzenlenen ve 2 gün süren 16 Yaş 2X4 Hafta Sonu tenis turnuvasında Adıyaman’ın yanı sıra Iğdır, Malatya, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerinden 24 sporcunun mücadele ettiğini söyledi.

Gençlerin son yıllarda daha fazla ilgi spor dalları arasında yer alan Tenis branşında oldu yetenekli sporcular yetiştiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş,”Hangi branş olursa olsun bizler gençlerin ve öğrencilerimizin mutlaka spor yapmaları ve eğitimleri ile paralel olarak kendilerini geliştirmelerini destekliyoruz. Bugün il genelinde bütün okullarımızda tüm branşlarda sporcuların yetiştiğini ve elde ettikleri derecelerle ilimize madalya kazandırdıklarını düşünecek olursak sonuç hepimizi çok mutlu ediyor” dedi.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara ve illere ödüllerini Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından verildi.

Erkekler 1 Grup Şampiyonu 1. İlimiz Sporcularından Muhammed Hasan Altan 2.Iğdır, Kızlar 1. Grup Şampiyonu 1.Şanlıurfa 2. Malatya Kızlar 2 Grup Şampiyonu 1. İlimiz Sporcularından Rojin Baran ve 2. Ayşenur Karciv.