Adıyaman’da okul sporları kapsamında Sümerevler Atletizm Pisti’nde 2018 – 2019 sezonu Okullararası Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız / Erkek Okçuluk yarışmaları düzenlendi. 

Adıyaman’da okçuluk sporuna yoğun bir ilgi başladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, özellikle okullarda hızla yaygınlaşan bir spor dalı olduğunu söyledi. Keleş:”Sümerevler Atletizm Pisti’nde Okullararası Okçuluk yarışmaları Klasik ve Makaralı yay kategorisinde yapılan yarışmalara,28 okuldan yaklaşık 71 öğrenci katıldı. Ata sporu olan okçuluk ilimiz gençleri arasında yaygınlaşırken, bizler il müdürlüğü olarak açtığımız kurslarla antrenörlerimizin nezdinde eğitim görmekte. Gelecekte ilimizden milli sporcuların yetişmesi için gayret ediyoruz. Ben düzenlenen müsabakalarda dereceye giren tüm sporcularımızı ve okullarımızı kutluyorum” dedi.

Dereceye giren okul ve sporculara madalyalarını takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya ve Okul Sporları İl Temsilcisi Zeynal Abidin Deneri şampiyon olan sporcuları kutlayarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.