Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2019 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Kız / Erkek Taekwondo Grup müsabakaları sona erdi.

Yeni Mahalle Spor Salonunda 15 – 17 Mart tarihleri arsında yapılan ve 3 gün süren Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakalarına Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Diyarbakır, Siirt, Şırnak ve Adıyaman’dan 56 kız ve 60 erkek takımından 116 sporcunun katıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, sporcuların centilmenlik ruhu içerisinde madalya için mücadele ettiğini söyledi.

Adıyaman’da düzenlenen her organizasyonda yüzlerce sporcuyu misafir ettiklerine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş:” İlimizde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcularımız 12-14 Nisan tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Yarı Final Müsabakaları'na katılmaya hak kazandı. Ben tüm sporcularımızı ve takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakaları sonrasında dereceye giren takım sıralaması ise şöyle:

Kızlarda 1.Gaziantep 2.Diyarbakır, 3.Batman, 4.Kilis 5.Şırnak, 6.Şanlıurfa
Erkeklerde 1.Gaziantep 2. Şanlıurfa 3.Batman 4.Adıyaman 5.Diyarbakır 6.Siirt

Katılım gösteren takım ve sporculara madalyalarını ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve Şube Müdürleri tarafından verildi.