Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığının 2018-2019 sezonu alt yapı faaliyet programında yer alan Kulüpler arası Yıldız ve Gençler Kız / Erek Voleybol müsabakalarına Adıyaman il ve ilçelerinden 17 takım yaklaşık 200 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş:”Voleybol il birinciliği müsabakalarımız 17 takım arasında keyifli ve çekişmeli bir mücadele ile tamamlandı. 200 Sporcumuz centilmence mücadele ettiği maçlarda kazananlar kupalarını aldı. Ben bütün takımlarımıza sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

10 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 8 Mart 2019 tarihinde oynanan final maçları ile sona eren müsabakalar sonrasında kazananların sıralaması şöyle:

Yıldız Kızlarda 1.İlim Kültür Spor Kulübü 2.Spor-der Spor Kulübü ve 3. Demir Spor Kulübü, 
Yıldız Erkek 2. İlim Kültür Spor Kulübü 2.Kâhta Gençlik Spor Kulübü 3. Adıyaman Gençlik Spor Kulübü, 
Genç Kız 1. İlim Kültür Spor Kulübü 2.Spor-der Spor Kulübü 3. Adıyaman Gençlik Spor Kulübü
Genç Erkek 1. İlim Kültür Spor Kulübü 2. Kâhta METEM Spor Kulübü 3.Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü
Voleybol Federasyon Başkanlığının belirleyeceği bir ilde Adıyaman’ı birinci olan takımımız grup müsabakalarında ilimizi temsil edecektir.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupalarını Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, Kâhta Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Voleybol Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Yaşar Yeniğün ve Okul Müdürleri tarafından verildi.