Afşin İlçe Spor Salonunda düzenlenen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kick Boks Gençler (Kız / Erkek) Türkiye Birinciliği Şampiyonasında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün 5 Kick Boks sporcusu Şampiyonada mücadele ederek madalya kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Şampiyonada Türkiye geneli 55 ilden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden toplam 600 genç kız ve erkek sporcunun Türkiye birincisi olabilmek için gösterdiği mücadelede Adıyamanlı Kick Boks sporcularının madalyaları topladığını söyledi.

Zor bir dövüş sporu olan Kick Boks da önemli başarılar elde  ettiklerini belirten İl Müdür Fikret Keleş:”Dereceye giren sporcularımızdan Kubat Demir 79 kğ light contacta Türkiye Birincisi, Seyda Emirhan Doğunç 69 kg light contacta Türkiye ikincisi, Recep Deniz 57 kğ light contact da Türkiye ikincisi, Ahmet Yasin Türk 79 kğ Point fightin de Türkiye ikincisi olurken Muhammed Oğuz Bereket ise 81 kğ light contact da Türkiye üçüncüsü olmuştur. Ben sporcularımız ve antrenörümüzü elde ettikleri bu başarılardan dolayı tebrik ediyor, kutluyorum” dedi.

Şampiyon sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı ve madalya sevincini hep birlikte kutladılar. Şampiyon sporcular İl Müdürü Fikret Keleşe bir çift kick boks eldiveni hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.