Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları Yıldızlar Kız -Erkek Hentbol il birinciliği müsabakaları Gölbaşı İlçe Spor Salonu ve Yeni Mahalle Spor Salonunda oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Okul Sporları kapsamında devam eden faaliyetlerden Voleybol müsabakalarına bu yıl Yıldızlar Kız - Erkek Hentbol müsabakalarına Kızlarda 9 takımı 126 sporcu, erkeklerde ise 10 takım 140 sporcunun katıldığını söyledi.

Gerçekleştirilen müsabakalara bu yıl sporcuların yanı sıra taraftar öğrencilerin de büyük ilgi gösterdiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş;”İl birinciliği için takımların centilmenlik içerisindeki mücadelesi sonrasında final maçlarının tamamlanmasıyla Kızlarda 1.Yavuz Selim Orta Okulu 2 Doyran Orta Okulu 3.Yunus Emre Orta Okulu oldu. Erkeklerde; 1.Gölbaşı Şehit Ümit Özet Orta Okulu 2.Gölbaşı Mimar Sinan Orta Okulu 3.Zeynep Turgut Orta Okulu elde etti. Ben müsabakalara katılan bütün okullarımıza, sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyor, dereceye girenleri kutluyorum” dedi.

Şampiyonluk için mücadele eden takımların final maçlarını izleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Adıyaman Vali Yardımcısı Âdem Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını takdim ederek. Şampiyonluğun heyecanını yaşayan sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.