Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yayımladığı yeni yıl mesajında yaşadığı topluma, insanlığa değer katan, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi bir gençlik yetiştirmek hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımıza, yeni yılda da aynı heyecanla devam edeceğiz.

Keleş, yayımladığı yeni yıl mesajında, geride bırakılan 2018 yılının, Adıyaman’da tüm branşlarda sportif faaliyetlerin, müsabakaların ve yarışmaların yanı sıra yeni yapılan tesislerle birlikte önemli başarıların elde edildiği bir yıl olduğunu ifade etti.

Keleş mesajında şunları kaydetti;
"Her şey gençler için ve herkes için spor diyerek var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adıyaman merkez ve ilçelerimizde spor yapan gençlerimiz, öğrencilerimiz, antrenörlerimiz ve halkımız için tüm tesislerimizi, 7/24 sporculara ve vatandaşlarımıza açmış durumdayız. İdarecilerimiz ve personelimizle birlikte başarı dolu bir yılı geride bırakıyoruz. Bugüne kadar yapılanlarla, Adıyaman’ın spor’da kazandığı tüm başarılar hiç kuşkusuz 2019 yılında da artarak devam edecektir. Bizler için yeni yıl yeni hizmetler demektir. 2019 yılının sporda başarılarla dolu güzel bir yıl olacağına inanıyorum.

Bu vesile ile tüm spor camiasının ve halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2019 yılının ülkemize, ilimize ve tüm sporseverlere sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.