Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cumhuriyet Spor Salonunda Görme Engelliler Spor Kulübü ile Yaman Gör Bir Spor Kulüpleri arasında goalball dostluk maçı düzenlendi. 

Gözlerini bağlayan engelli sporculara sporseverler de destek verdi. Karşılaşmayı Görme Engelliler Spor Kulübü 15-10'luk skorla kazandı.

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Goalball karşılaşmasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Şube Müdürleri ve Engelli Dernekleri temsilcileri turnuvayı izledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü yerine "3 Aralık Dünya Melekler Günü" demek istediklerini söyledi.

Engellilere empati yapmak gerektiğini ifade eden Keleş, "Onlarla empati kurabilmenin en güzel yolu, toplum vicdanıyla hareket edebilmek." dedi. 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ise engellilerin her gün hatırlanması gereken emanetler olduğunu vurguladı.

Müsabakalar sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik müsabakaya katılan sporculara madalya ve katılım belgesi verdi.