Nevşehir Uçhisar’da 31 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında da yapılan ve 3 etaptan oluşan Kapadokya Stage Race Bisiklet yarışlarına Adıyaman'dan 4 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Nevşehir’de düzenlenen bisiklet yarışlarına katılan Adıyamanlı sporcularından Elit bayanlarda 40 sporcunun katıldığı yarışlarda Özge Şahin 3 günün sonunda genel klasmanda 6., Simge Ekici 7. Olurken genç erkeklerde 50 sporcunun katıldığı yarışta Alperen Güler’in yarışları 5. olarak tamamladığını söyledi.

Bisiklet sporunda Adıyamanlı gençlerin iyi dereceler elde ettiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş;”Masterlarda 30 sporcunun katıldığı yarışlarda 1.gün zamana karşı yarışta 2. olan Ahmet Adem Oğuz İkinci gün 26 km ilk noktadan noktaya yarışında yine 2. Lik elde etmeyi başarıp, Üçüncü gün yapılan cros country yarışını da 2. olarak bitirerek genel klasman da ikinci bitirip yarışları 2.olarak tamamladı. Ben ilimizi başarı ile temsil eden bisiklet sporcularımızı ve antrenörümüzü elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.