Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde hayata geçirilen “FUTBOLUN EFSANE İSİMLERİ GENÇLERLE BULUŞUYOR” projesi kapsamında gençlerle buluşmak üzere Adıyaman’a gelen 90’lı yılların ünlü futbolcularından Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Hami Mandıralı ve Ergün Penbe ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette usta futbolculara Vali Yardımcısı Yasin Yunak ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş eşlik ederek, efsane futbolcuların iki gün sürecek Adıyaman programları ile ilgili Vali Kalkancı’ya bilgi verdi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Vali Nurullah Naci Kalkancı, efsane futbolcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerimizi sporla uğraştırarak, ahlaklı, vatana ve millete faydalı birey olarak yetiştirilmelerine katkı sundukları için ünlü futbolculara teşekkür etti.

 Valilik makamı ziyaretinin ardından Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı makamında ziyaret eden  efsane futbolcular kısa bir süre sohbet ettikten sonra Adıyamanlı gençlerle buluşmak üzere Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinden gerçekleştirilecek olan Panel’e katılmak üzere makamdan ayrıldı.