Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun organize ettiği Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonasında Adıyamanlı sporculardan 81 kg da Muhammed Dağdeviren Türkiye 2. cisi olurken, Fidan Türkmen 48 kg da Türkiye 3.cüsü oldu.

“Türkiye genelinde 21 farklı ilden 150 sporcunun katıldığı Şampiyonaya Adıyaman’dan 3 sporcusu ile katılım sağladıklarını belirten İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyamanlı Kuşak Güreşi sporcularının bu yılda Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarı gösterdiğini söyledi.

Türkiye Kuşak Güreş Şampiyonasında yeni başarılara imza attıklarını belirten İl Müdürü Fikret Keleş:”Edirne ilimizde düzenlenen Şampiyonaya 3 sporcumuz katıldı ve 3 sporcumuz madalya aldı. 81 Kg da Muhammed Dağdeviren Türkiye 2. cisi olurken, Fidan Türkmen 48 Kg da Türkiye 3.cüsü ve Abdurrahman Pancar 73 Kg da Türkiye 7. cisi olmuştur.

Hiç bir başarı tesadüf değildir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz önümüzdeki şampiyonalarda daha büyük başarıya imza atacaklarına inanıyorum. Bu başarıların arkasında inanç, azim ve disiplinli bir çalışma olduğu sürece başarılar gelmeye devam edecektir. Ben sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.