Elazığ ilinde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Adıyamanlı sporcular yaklaşık 3900 sporcu arasından sıyrılarak madalyalarını aldı.

Şampiyonaya Adıyaman’dan 5 Kick Boks sporcusu ile katılım sağladıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyamanlı Kick Boks sporcularının bu yılda Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarı gösterdiğini söyledi.

Elazığ ilinde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında yeni başarılara imza attıklarını belirten İl Müdürü Fikret Keleş:”Elazığ ilimizde düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına beş sporcumuz katıldı ve 3 sporcumuz madalya aldı. 81 Kg Büyük Erkeklerde Full Contact da İbrahim Karakuş Türkiye 2. cisi olurken, Muhammed Batuhan Değirmenci 51 Kğ K-1  Rules contact da Türkiye 2.cisi ve Büyük Erkekler 84 Kğ Kick Light da Bekir Kılınç ise  Türkiye 3. cüsü olmuştur.

Hiç bir başarı tesadüf değildir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz önümüzdeki şampiyonalarda daha büyük başarıya imza atacaklarına inanıyorum. Bu başarıların arkasında inanç, azim ve disiplinli bir çalışma olduğu sürece başarılar gelmeye devam edecektir. Ben sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.