Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keleş mesajında şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan ortak değerlerimizin zirveye çıktığı, iyiliklerin, güzelliklerin, yardımlaşmanın ve hayırların dolu dolu yaşandığı Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminden en güzel şekilde faydalanmalıyız.
Bayramlarımız; kardeşlik ikliminin, dayanışma ruhunun ve beraberliğimizin tazelenmesi adına değerlerimizin harekete geçtiği en özel günlerdir. Bu özel günleri yoksul ve yaşlılarla geçirmek de, aziz milletimizin büyük önem verdiği konulardandır.   

Manevi ve sosyal hayatımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, sevginin, saygının ve dayanışmanın pekiştiği, insanların birbirine daha da yakınlaştığı, umutların canlandığı ulvi günlerdir. 

Dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşandığı bayramlarda, toplumumuzun yardım ve desteğe muhtaç insanlarına ilgi ve şefkat göstermek büyük önem taşımaktadır.

Ülkemizin bütünlüğü, devletimizin bekası, milletimizin birliği ve dirliği, Ayyıldızlı bayrağımızın inmemesi, Ezanımızın dinmemesi için hayatlarının baharında toprağın kara bağrına giren aziz şehitlerimizi, bu mübarek bayramın manevi dünyasında en güzel şekilde yâdediyor, onları dualarımızda ve gönüllerimizde her daim yaşatıyoruz.

Ramazan bayramının milletçe birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisiyle, bütün personelimizin, tüm gençlik ve spor câmiasının, Türk milletinin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını can-ı gönülden kutlar, bayramın ülkemize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.”