Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 100.Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda yaz sezonu nedeniyle hafta İçi her gün yüzme kursları başladı.

Adıyaman’da yaz ve kış aylarında yüzme kurslarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, başta çocuklarımız ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için yaz ve kış aylarında tüm branşlarda antrenörlerimizin nezaretinde yaz spor kurslarının düzenleneceğini söyledi. 

Kış aylarında büyük bir ilgi gören yüzme kurslarına Yaz Spor Okulları sezonunda da devam etiklerini belirten İl Müdürü Keleş:”Isıtma sistemiyle çalışan havuzumuzda 1 bayan 3 Erkek antrenör 3 Cankurtaran nezaretinde bay, bayan ve çocuklarımıza da yüzme eğitimi veriyoruz. Kursa gelen öğrencilerimizi tüm kurs boyunca yakından takip ediyoruz ve içlerinden yetenekli olan ve yüzme seven öğrencilerimizi kulüp takımımızın alt yapısına sporcu olarak alıyor ve değerlendiriyoruz. 

Amacımız Adıyaman'da yüzme sporunu geniş kitlelere sevdirmek ve iyi sporcular yetiştirmek. Yaz kış hizmet vermeye devam eden yüzme havuzundan faydalanabilmeleri için tüm halkımızı yüzmeye davet ediyorum."dedi.

06 -13 YAŞ KÜÇÜKLER
Salı Çarşamba Perşembe Cuma Günleri Ücreti : ( Aylık 85 TL)

Başvuru esnasında gerekli olan belgeler
2 Adet Fotoğraf
Kimlik Fotokopisi
Sporcu Kayıt Formu (Yüzme Havuzundan )
İrtibat Telefon Numarası Yüzme Havuzu: 0416 214 08 39