Şampiyon Bowlingciler elde ettikleri büyük başarıyı ve mutluluğu Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fikret Keleş ile paylaştı.

Bowling oynarken yaşadıkları mutluluğu ifade eden sporcular Adıyaman’da bu sporun daha fazla yaygınlaştırarak gençlerin bir arada olabilmesi için il müdürlüğünden destek istedi.

İl Müdürü Fikret Kekleş, Samsun ilinde düzenlenen Okullar Arası Gençler Bowling Türkiye Birinciliği Müsabakalarında üstün bir performans Göstererek 23 okul arasından Türkiye Şampiyonu oldu. Gençlerin spor yaparken aynı zamanda eğlenebildiği bir spor branşı olan bowling ilimizde Gençler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Zaten sporcularımızın elde ettiği başarı ve sonuçlar ortada ben Adıyaman Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bowling sporcularını elde ettikleri şampiyonluktan dolayı kutluyor başarıların devamının dilerim dedi.

İl Müdürü Fikret Keleş, Şampiyonluk elde eden sporcularla birlikte sohbet ederek onlara tişört ve şapka hediye ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.