Şanlıurfa ilinde 28-29 Nisan yapılan Eskrim Büyükler Federasyon Kupasında ilimiz Gençlik Spor Kulübü sporcusu eskrimciler 2 Altın 1 Gümüş madalyanın sahibi oldu.

“Sporcularımız her zaman göğsümüzü kabartıyor“ diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fikret Keleş, 15 ilden 116 sporcunun katıldığı müsabakalara Adıyaman’dan 26 sporcunun katıldığını ve bu sporculardan Nisanur Özkalaycı’nın 1,  İryna Shchukla’nın 1. Olarak Altın Madalya ve Bağdagül Tunca’nın 2. Olarak Bayanlar Kılıç kategorisinde Gümüş madalya kazandığını söyledi.

İl Müdürü Fikret Keleş:”Gençlik Spor Kulübü Sporcularının katıldıkları her müsabakada madalyaları toplaması ve elde ettikleri dereceler ilimizin spordaki gücüne güç katıyor. Eskrim branşında yükselen başarı grafiği sporcularımızın elde ettiği şampiyonluklarla taçlanmış oldu. Elde edilen başarıda emeği geçen Antrenörlerimizi ve çocuklarını spora teşvik eden ailelerine teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın ileride ilimize daha büyük zaferler kazandıracağına yürekten inanıyor, kutluyorum" dedi.