Denizli ilinde müsabakalara katılan görme engeli şampiyon sporcular İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret ederek elde ettikleri şampiyona sonrasında yaşadıkları mutluluğu paylaşarak sporun hayatlarını nasıl değiştirdiğini anlattı.

Denizli ilinde 10 -12 Şubat 2018 tarihlerinde yapılan Görme Engellerliler Türkiye Judo Şampiyonasında Adıyaman'ı temsil eden Kadir Kılıç 60 kg. kategorisinde Ümitler Türkiye Şampiyonu olurken +70 kg Rabia Berk Türkiye 2. Oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Sporcuların engelleri istendiğinde kendi yeteneklerini geliştirerek başarıya dönüşebiliyor bunun en son örneği görme engeline rağmen 2 sporcumuzun judo branşında tüm rakiplerini eleyerek madalyaya ve şampiyonluğa ulaşabilmesidir. Bu da gösteriyor ki engelli ya da engelsiz olmak önemli değil başarının tek sırrı çalışmak ve azmetmektir. Engel tanımayan sporcular olarak başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum” dedi.