Adıyaman Gençlik Merkezinde devam eden Kurslar ve Atölyeler hakkında bilgiler alan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Millet Vekilleri Salih Fırat, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ile birlikte Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalakancı, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fikret Keleş, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak beraberindeki heyet Adıyaman Gençlik Merkezinde çiçekler ve halkoyunları ekibinin gösterileri ile karşılandı.  Sporcular ve gençlerle sohbet eden Bakan Bak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Gençlik Merkezinde devam eden Kurslar ve Atölyeler hakkında İl Müdürü Fikret Keleş’ten bilgiler alan Bakan Bak, kendisini maça davet eden gençlerle basketbol oynadı, müsabakanın sonunda rakibi olan gençleri tebrik ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.