Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen Gençler Bayan Epe Federasyon Kupasında Adıyamanlı kılıç ustası bayan sporcularımız ilk 3 madalyanın sahibi oldu.

Eskrim sporundaki başarılarımıza her gün yenilerini ekliyoruz diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, katıldıkları her müsabakada mutlaka madalya almayı başaran sporcular yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

20-23 Ocak tarihleri arasında Afyonkarahisar ilinde yapılan Gençler Bayan Epe Federasyon Kupasında Adıyaman Gençlik Spor Kulübü sporcularının madalyaları topladığına dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş:”Düzenlenen müsabakalar sonrasında kürsüye sadece Adıyamanlı bayan eskrim sporcularının çıkması göğsümüzü kabarttı. 1.Bagdağül Tuncan, 2.Nisanur Özkalaycı ve 3.Berfin Şevval Alabaş madalyaları alırken ilk 3 sporcunun Adıyamanlı bayan kılıç ustaları olması başta federasyon olmak üzere herkesin taktirini toplamayı başarmıştır. Ben madalya alan genç kızlarımızı gönülden kutluyor tebrik ediyorum. Elde edilen başarıda emeği geçen Antrenör ve ailelerine teşekkür ediyorum. Umarım bu başarılar gelecekte olimpiyatlarda müsabakalara katılan sporcularımızın müjdecisi olur” dedi.