Adıyamanlı özel sporcular 3 Aralık dünya engelliler gününde engel tanımadılar.

2-3 Aralık tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan ve 10 ilden 16 sporcunun mücadele ettiği  Özel Sporcular Jimnastik yarışmalarına katılan Adıyamanlı Özel Sporcularımızdan 1 Altın 1 Gümüş  madalya kazandı.

Müsabakalarda Adıyaman Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Mert Mahmut Kasar Erkekler kategorisinde Gümüş Madalya, Fatma Bozan Kadınlar Kategorisinde Altın Madalya aldı. İlimizden ilk kez Özel sporcular Jimnastik Müsabakalarına katılan sporcularımızın önemli dereceler elde etmesi ve 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde olması göğsümüzü kabarttı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Kelleş" Özel Sporcularımızın böylesine müstesna bir günde bizleri sevindirmeleri gerçekten onur verici ve takdire şayan. Çocuklarımız iki üç aydan bu yana uzman Antrenörlerimizle çalışmalar yapmakta ve  bunun sonucunda da hakkı birer şampiyonluk elde ettiler. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da özel sporcularımız için özel çalışmalarımız farklı branşlarda artarak devam edecektir. Biz onları her zaman önemsiyor ve Spor alanında özellikle onların ilgili olduğu alanlarda pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Ben sporcularımızı ve antrenörümüzü tekrar kutluyor bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum." dedi.