İl merkezi ve ilçelerdeki kadrolu, sözleşmeli ve hizmet alımı antrenörlerle 2016 – 2017 sezonu yılsonu değerlendirme toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında yapıldı.

İl Müdürü Fikret Keleş, şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda 42 spor branşında son uç yılın spor verileri ve sporcu istatistikleri ile genel lisanlı sporcu sayısı cinsiyete göre ve faal sporcu sayısı verileri, faal sporcu sayısı, okul sporları genel bazda sporcu verileri, takım bazında ve ferdi bazda sporcu verileri, il spor merkezleri ile engelli spor merkezleri sporcu verileri hakkında AR-GE birimimiz tarafından seminer verilerek sporcu statikleri hakkında değerlendirme toplantısının yapıldığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde aktif olan spor branşlarının yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerin değerlendirildiğini belirten İl Müdürü Keleş:”Yapılan değerlendirme sonucunda gerek yerel gerekse de ulusal düzeyde sportif başarının ve ilin genç nüfusuna göre az olan lisanslı sporcu sayısının arttırılması kararlaştırıldı. Adıyaman’ın spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var. İlimize yapılan spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem Adıyaman kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulunacağız. Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız” dedi.