Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri Kadın Futbol Takımı Sporcuları, Kulüp Başkanı, Teknik Direktör Ahmet Fikri Küçüker, Yönetici M.Yunus Bilir ve Z.Abidin Deneri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret ederek lig öncesi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Adıyaman’ın ilk ve tek kadın futbol takımı Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri Kadın Futbol Takımı, 2017 – 2018 futbol sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) organizasyonunda Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele edecek. Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olarak 3. Lige çıkan Kadın Futbol Takımı 206 – 2017 sezonunu da 7’inci tamamladı.

Bayanların sporda daha fazla yer almalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş;”ilimizin tek bayan futbol takımı gelecekte önemli başarılara imza atarak ilimiz en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuz. İlimizde bayanları spora teşvik anlamında bayan futbol takımızın başarıları arttıkça desteğimizde artacaktır. Çünkü bayanların spordaki başarıları bizleri mutlu ediyor. Ben bayan futbol takımımıza ve idarecilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.