Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir toplantı ile amatör spor kulüplerinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında Adıyaman Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya ASKF Başkanı, Futbol İl Temsilcisi, Amatör Kulüp Başkanları, TFFHGD Derneği İl Hakem Kurulu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı ve Amatör Spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Adıyaman’da tüm tesislerin 7/24 tüm sporculara ve vatandaşları açık olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Keleş:”Bizler ilimizde spora ve sporculara her zaman destek olabilmek ve onlara en modern tesislerde ve ücretsiz olarak hizmet verebilmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. il ve ilçede bulunan futbol sahalarına skorbot sistemleri, Esentepe, Altınşehir, Sitilce Sumerevlerde bulunan sahalarımızın gece aydınlatma sistemleri yapılarak 7/24 müsabakalara hazır hale getirilmiştir. Amacımız 7’den 70’e tüm halkımızı spora teşvik ederek onların sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmalarına imkan sağlamak. Amatör spor kulüplerimize malzeme desteği sağlamak için imkânlarımız doğrultusunda çalışıyoruz” dedi.

Keleş, Amatör Spor Kulüplerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman yanında olduklarını söyleyerek bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.