Adıyaman'da Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169.’uncu Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde ile “Polis Haftası Voleybol Turnuvası” düzenlendi.

Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakaların ardından düzenlenen ödül törenine İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman Spor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, Emniyet Teşkilatı Mensubu ve geniş bir seyirci kitlesi katıldı. 

Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere kurum olarak destek verdiklerini belirten İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Ülkemizde huzur ve barış ortamının sağlanması konusunda büyük bir sorumluluk ve özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılında ilimizde ve Türkiye genelinde görev yapan tüm Polislerimize, Amirlerimize ve Müdürlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 196.’uncu Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında sportif faaliyetlere katkı sağlayan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcıya katkılarından dolayı Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner teşekkür plaketi takdim ederek Polis Haftasına verilen destek için teşekkür etti.