SUTOPU 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

02.12.2016
ADIYAMAN GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR,

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından 2015-2016 Faaliyet Programında yer alan ''SUTOPU 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU'' 16 - 27 Aralık 2016  tarihleri arasında Hatay'da açılacaktır. İlgilenenler http://www.sutopu.gov.tr/ adresinden ya da  http://www.sutopu.gov.tr/Content/805/1kademe-yard%C4%B1mc%C4%B1-antrenor-yet%C4%B1st%C4%B1rme-kursu  adreslerinden müracaat yapabilirler.


ARALIK 2016 TARİHLERİ ARASINDA HATAY İLİNDE YAPILACAK OLAN SUTOPU 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILAN ŞARTLAR 
a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak, (Bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz.) 
b) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile malül olmamak, 
c) Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere,6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, gibi yüz kızartıcı veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanımı, kullanımını kolaylaştırma, kullanmak için satın alma, kabul etmek veya bulundurmak veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı ve haksız mal edinme suçlarından hükümlü bulunmamak; 
d) En az 18 yaşını doldurmuş olmak, 
e) 07/01/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliği ile Sutopu Federasyonunun disiplin veya ceza talimatı kapsamında son üç yıl içinde bir defada 6 ay ve daha fazla ve/veya bu süre içerisinde toplamda 1 yıldan fazla ceza almamış olmak. 
YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSLARINA KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER 
a) 2 adet vesikalık fotoğraf - (orijinal fotoğraf) 
b) Diploma veya mezuniyet belgesinin tasdikli sureti-(Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimlerGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri veya noterce tasdik edilecektir).(Üniversite mezunları için e-devletten alınan mezuniyet belgesi geçerlidir.) 
c) Adli Sicil Kaydı Sorgulaması-(aslı veya e-devletten alınan) (Resmi Kurum için alınacaktır.) 
d) Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı veya Hükümet Tabipliğinden)-Belgenin aslı. 
e) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı- (aslı) 
f) Nüfus cüzdanı fotokopisi 
g) Kursa katılacak adaylar Garanti Bankası Ankara Anafartalar Caddesi Şubesi TR20 0006 2000 7110 0006 2978 29 hesabına 200,00.-TL. Yatıracaklardır. 
h) Dekontta kursiyerin adı ve soyadı ile birlikte ''Antrenör kursu ücreti'' olarak yazılacaktır. Dekontun aslı kurs yöneticisine teslim edilecektir. 
NOT: Kurs ücreti kursa katılma hakkını kazanan kursiyerler tarafından ilgili hesaba yatırılacaktır. 
KURS KAYIT SAATİ VE YERİ: 
Kursiyerlerin seçme ve kayıt için 16 Aralık 2016 günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Yüzme Havuzu'nda saat 08:30'da hazır bulunmaları gerekmektedir.